Voiculescu – Felix, la două capete


Acum 2 săptămâni mă dădeam  pe posturile naționale și hopa, la Antena 3 dau de dl. primar Oprescu, la emisiunea lui dl. Gâdea  & co (adică dl. acela cu laptop)

STAI, zic

Merită să ascult câteva minute, având în vedere că de la alegeri eu nu l-am văzut pe primarul Bucureștiului în nici un talk-show.

Și stau și ascult pe dl. cu laptop, și stau și ascult pe dl. Gâdea … și nu pricep nimic. Mai stau un pic și îmi dau seama că oamenii ăia vorbeau despre candidatura la președinție a lui Oprescu. O mai aburesc prin casă și ascult iar: tot despre asta vorbeau.

Măi să fie!

Ideea este că au tot vorbit așa cel puțin 30 de minute. După mintea mea, dacă ne gândim cât costă un minut de emisie, timpul ăsta este foooaaarte lung.

Evident am schimbat postul.

A doua zi am stat și m-am gândit. L-am văzut pe Oprescu, nu a zis nimic de primărie, cei doi mediatori au bătut apa în piuă despre o candidatură cel puțin forțată. Care-i treaba!?

Uite care este concluzia mea:

Dl. Oprescu a candidat independent.

Independent, independent dar banii pentru zahăr, făină și ulei să-și facă propagandă au venit de undeva. De ce nu și de la dl. Voiculescu zis și Felix?

Cu alte cuvinte dl. Voiculescu a plătit și la PSD (alianța PSD-PC este un fel de anus contra naturii ce a trebuie operat și pe banii lui Voiculescu) și la dl. Oprescu.

Dacă la PSD, oricâți bani dădea nu prea avea loc de banii lui Hrebenciuc, la primăria capitalei a făcut o afacere tare având în vedere vizibilitatea primarului capitalei (v. Băsescu) și sumele evident mai mici necesare susținerii.

Dacă Oprescu a stat cuminte o vreme, într-o zi o pisică (sau motan) i-a șoptit: hai bai nene să mai adăugăm valoare investiției ia vino la Antena 3 să te întrebe de sănătate oamenii mei.

Uite așa s-a mai făcut o emisiune ”interesantă”.